Rektörümüz Makarna Köprü Yarışmasının Açılışına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemiz Yenilikçi İnşaat Kulübü tarafından organize edilen Kuzeyboru Makarna Köprü Yarışması’nın açılışına katıldı.
Stantları gezerek çalışmaları inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu buradaki açıklamalarında, emek verilerek yapılan özgün çalışmaların öğrencilerimizin kreatif düşünme yeteneklerinin bir dışa vurumu olduğunu aktararak tüm takımlara başarılar diledi.
Program sonunda, Kuzeyboru Makarna Köprü Yarışması’nda ilk üç dereceye giren takımlara, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Murat Barut, Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin Aydın ve Kuzeyboru Firması Yetkilisi Mehmet Akif Bayraktar tarafından ödül takdimi yapıldı.
25.05.2022