Üniversitemiz Tarım İşçilerine Büyük Müjde

Üniversitemiz ile Tarım-İş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile tarım işçilerimize 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere %45 oranında zam gerçekleştirildi.

Protokol öncesi tarım işçilerimizle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve yönetim kadromuz, bir süre işçilerimizle sohbet ederek talepleri dinlediler.
 
Toplantıda açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversite yönetimi olarak tüm işçilerimizin emeklerinin korunması ve kendilerine refah içinde bir yaşam sunabilmek adına maddi desteğin sağlanması hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün yapacağımız ek protokol de buna en açık örnekler arasında yer almaktadır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi için her personel aynı derecede önemli ve kıymetlidir.” dedi. 

Toplantının Ardından Ek Protokol İmzalandı

Toplantının ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Receb Kocapiçak, tarım işçilerimizi sevindiren protokolü imzaladılar.
Protokol imza töreni ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, protokolün herkes için hayırlı olmasını temenni etti.

Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Receb Kocapiçak ise protokolün imzalanmasında büyük emekler veren ve işçilerimizden desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.

Tören günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
01.06.2023