Üniversitemiz ve Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Üniversitemiz Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında eğitim, araştırma ve uygulama konularında iş birliği yapılması amacıyla protokol imzalandı. 

Protokole Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezimiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü adına ise Enstitü Müdürü Dr. Abdullah Çil imza attı. Törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu da katıldılar.

İmza töreninin akabinde açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, protokolün her iki taraf için de hayırlara vesile olmasını temenni ederek protokolde emeği geçenlere teşekkür etti.

Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Abdullah Çil ise açıklamalarında iki değerli kurum arasında önemli bir protokol yapıldığını ifade ederek verdiği desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ve Üniversite yönetimimize teşekkür etti.

Tören günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
20.05.2023