2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI

13.10.2021 tarihinde Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından Oryantasyon Programı Düzenlenmiştir.

Bölümümüz 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile 13.10.2021 tarihinde oryantasyon programı düzenlenmiştir. Oryantasyon programında; bölümümüz öğretim elemanları Niğde’nin tarihi ve Niğde’de yaşam, üniversitemiz ve fakültemiz hakkında genel bir tanıtım yapmışlardır.  Ayrıca; kütüphane (üyelik, araştırma, kitap ödünç olanakları), yemekhane (rezervasyon ve kullanımı), şehir içi ulaşım kartlarının kullanımı, öğrenci değişim programları (Erasmus, Mevlana, Farabi ve Orhun), akademik takvim, kayıt yenileme süreci, öğrenci işleri ile ilgili işlemler, duyurular ve web sayfası, staj, atölyeler, kulüpler ve COVID 19 tedbir ve uygulamaları ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Oryantasyon soruların cevaplanması ile sona ermiştir.