1. Sanat ve Tasarım Günleri – Köprü Programının Açılışı Yapıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından organize edilen, “1.Sanat ve Tasarım Günleri – Köprü” programının açılışı yapıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezimizdeki açılışa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde protokolü ve çok sayıda davetli ile öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan buradaki konuşmasında, 1.Sanat ve Tasarım Günleri – Köprü programında, sanat ve tasarım konularının derinlemesine işleneceğini ifade ederek birçok etkinlik ile adeta bir festival havasında geçecek olan bu programa tüm öğrencilerimizi davet ettiğini söyledi.

Üniversitemiz yönetiminin dün olduğu gibi bugün de sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceğini aktaran Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Murat Çerkez’in “Türk Mimarisinde Bir Usta: Mimar Sinan” adlı konferans konuşması ve Oda Müziği Konseri ile devam eden 1.Sanat ve Tasarım Günleri – Köprü programımız, 25 Mayıs Çarşamba günü akşam 17.00’ye kadar çeşitli etkinliklerle sürecek.