1.Niğde Ulusal Kısa Film Festivali Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

1.Niğde Ulusal Kısa Film Festivalinin Onursal Başkanlığını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a, Festival Başkanı İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Akyıldız, Festival Başkan Yardımcısı Selen Gökçem Akyıldız ve Festival Yönetmeni Arş. Gör. Fatih Diren tarafından nezaket ziyaretinde bulunuldu.
Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a, 1.Niğde Ulusal Kısa Film Festivaline yaptığı katkılar dolayısıyla heyet tarafından plaket takdim edildi.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi olarak Üniversitemize ve Niğde iline değer katacak her türlü etkinliğe destek olmak için çaba sarf ettiklerini önemle vurgulayarak “Üniversite olarak eğitim öğretimin yanında sosyal ve kültürel kalkınma noktasında da ilimize ve bölgeye önemli katkılar sunma gayretindeyiz. Önümüzdeki dönemlerde de bunu artırarak devam ettireceğiz. Festivalde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.