Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalımızda “Oda Müziği Konseri” gerçekleştirildi.

• Etkinlik Tarihi: 24.04.2024 - 04.04.2031

• Etkinlik Türü: Konser

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Gözde Yüksel, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Ana Sanat Dalı öğretim üyesi Arş. Gör. Doç. Şafak Ceyhan ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İcra Sanatları Fakültesi Çalgı Eğitimi Bölümü Tuşlu Çalgılar Ana Sanat Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Aslı Ceren Yıldırım Kaya tarafından gerçekleştirilen konserde Cimerosa, Doppler, Kronke ve Guliyev’in seçkin eserlerine yer verildi.

Akademisyenlerin, öğrencilerin, davetlilerin büyük beğenisi ve ilgisi ile izlenen konser, çiçek takdimi, teşekkür belgelerinin verilmesi ve günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.