Öğrencilerimiz Şehidimiz Ömer Halisdemir’in Kabrine Ziyaret Gerçekleştirdi

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi esnasında vatanı uğruna canını ortaya koyarak Şehadet şerbeti içen Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrine, üniversitemizin desteği ile öğrencilerimiz tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen ziyaretlerde, öğrencilerimiz darbe girişiminde bulunanlara karşı kahramanca mücadele eden Şehit Ömer Halisdemir’in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret ederek, Şehidimizin kabri başında Kuran’ı Kerim Tilaveti okuyarak dua etti.

Üniversitemiz öğrencileri, Şehit Ömer Halisdemir’in annesi Fadimana Halisdemir’in ve Şehitlerimizin kabirlerine de ziyarette bulunarak tüm şehitlerimiz için dua etti.

Duygu dolu anlar yaşayan öğrencilerimiz, ülkemizin bekası, birliği ve bütünlüğü uğruna canını feda eden Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etme fırsatı buldukları için son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.