Rektörümüz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliklerine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.

Niğde protokolünün engelli sporcular ile karışık olarak yaptığı basketbol maçı ile başlayan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümünde, Niğde Kızılay’ın destekleri ile gerçekleştirilen ve engelli bireylerin önemli katkılar sunduğu yemek programı ile devam etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerinin sonuncusu, Niğde Kültür Merkezinde sergi, konser, drama ve daha birçok etkinliği içinde barındıran program ile son buldu. Üniversitemiz Engelli Öğrenci Biriminin tanıtım standı, Resim Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimizin ise sergi açarak yer aldığı bu programda, Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde protokolü de Üniversitemizin standı ve sergisini gezdiler.

İslami İlimler Fakültemize Erişilebilirlik Belgesi Takdim Edildi

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi’nin engelsiz kampüs parolası ile yürüttüğü çalışmalar, Erişilebilirlik Belgesi ile taçlandı. Belgeyi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İlyas Gökhan’a takdim etti.

Rektörümüze Anlamlı Ziyaret

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hidayet Dikici, birim personeli ve Üniversitemizde eğitimlerine devam eden engelli öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi olarak Engelli Öğrenci Birimine ellerinden gelen desteği sunacaklarını, engelli öğrencilerimizin ve personelimizin, eğitim ve iş hayatlarını kolaylaştırmak üzere çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.