Rektörümüz Güzel Sanatlar Fakültemiz ve Ulukışla Meslek Yüksekokulumuza Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu gerçekleştirdiği akademik ve idari birim ziyaretlerine Güzel Sanatlar Fakültemiz ve Ulukışla Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulunarak devam etti.

Rektörümüze Ulukışla Meslek Yüksekokulu ziyaretinde, Niğde İl Kültür Müdürü Alper Lütfi Göncü ile Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Boğa, Güzel Sanatlar Fakültesi ziyaretinde ise Dekanımız Prof. Dr. Semiha Akçaözoğlu eşlik etti.

Ziyaretlerdeki açıklamalarında, akademik ve idari personelimizin çalışmalarını yürütürken karşılaştığı zorlukları en aza indirmek için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi olarak tüm birimlerimize aynı değeri verdiklerini ve talep ve önerilere her zaman açık olduklarını önemle belirtti.

Rektörümüz programlar sonunda Rektörlük görevine atanması dolayısıyla kendisini tebrik eden tüm personellerimize teşekkür etti. Ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.