Rektörümüzden Öğrencilerimize Çorba İkramı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, final haftası dolayısıyla Üniversitemizde başlayan sıcak çorba ikramına katılarak öğrencilerimize ikramda bulundular.
Gerçekleştirilen çorba ikramı sırasında öğrencilerimizle bir araya gelen ve sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, öğrenci odaklı yaklaşımları ve çorba ikramı dolayısıyla Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu final sınavlarına girecek öğrencilerimize de sınavlarında kolaylıklar diledi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise çorba ikramındaki açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin Niğde için büyük bir değer olduğunu aktararak Üniversitemiz öğrencilerine olan desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirtti.
Program, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in öğrencilerimize çorba ikram etmeleri ile son buldu.