Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinden Mezun Öğrencilere Veda Kahvaltısı

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinde, 2021-2022 eğitim döneminin sonuna yaklaşırken mezun olmaya hazırlanan öğrencilere veda kahvaltısı programı düzenlendi.

Kahvaltı programına birçok öğrencinin yanı sıra akademisyenler de eşlik ederek öğrencilerin mezuniyet sonrası gelişimleri hakkında görüş alışverişinde bulunma imkânı da sağlanmış oldu.

Programda görüşlerini ifade eden İslami İlimler Fakültesi öğrencileri dört yıllık eğitim serüvenlerini tamamladıklarını ancak asıl serüvenin bundan sonra başlayacağını dile getirirlerken, akademisyenlere ve sınıf arkadaşlarına teşekkür ettiler.

İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Vural ise programdaki açıklamalarında, “Gençlerimizi mezun etmenin sevincini yaşarken bir yanımızda onları uğurluyoruz diye buruk ancak biliyoruz ki bu gençlerimiz bu değerlerimiz, ülkemiz için İslam coğrafyaları için emek harcayacak ve nice öğrenciler yetiştirecekler” dedi.

Program, akademisyen ve öğrencilerin beraber toplu kep atma etkinliğinin ardından sona erdi.