Üniversitemizde TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Eğitimi

Üniversite binalarımızda TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemini kurulabilmesi için 26-29 Eylül 2022 tarihleri arasında Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezimiz Salon 1071’de “TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi” adlı eğitim programı düzenlendi.
TSE Eğitimcisi Başaraştırmacı Oktay Yılmaz tarafından Temel, Dokümantasyon ve İç Tetkik Eğitimi Üniversite personellerimize verildi.
Enerji Yönetim Sistemi Eğitimi ile Üniversitemize, enerji politikalarını belirlemesi, amaç ve hedefleri doğrultusunda oluşturduğu enerji yönetim programları çerçevesinde enerji tüketimini yönetmesi ve enerji yönetim sisteminin performansını değerlendirerek iyileştirmelerin sağlanması konusunda desteklerin sağlanması hedefleniyor.