Sektör Sohbetleri - 3

Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulubü tarafından  ''Sektör Sohbetleri - 3'' Adlı Etkinlik Düzenlendi.

Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulubü her yıl düzenlediği geleneksel seminerlerine ''Sektör Sohbetleri - 3'' semineri ile devam etti. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Amfi-4 salonunda gerçekleştirilen seminere CMA CGM firmasında Pazarlama ve Satış Departmanında yönetici olan Cem LAFÇI, 4e Lojistik firmasından yönetici Harun Reşit KARAHAN ile TCDD Trafik ve Koordinasyon Müdürü emekli İbrahim TEMİZSOY katıldı. Sektöre dair bilgilerini ve tecrübelerini aktaran katılımcılar ardından öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm öğretim üyelerinin katılımıyla keyifli geçen konferans plaket takdimi ardından sona erdi.