İşitme Engelliler Okulu'nu Ziyaret

• Etkinlik Adı: İşitme Engelliler Okulu'nu Ziyaret

• Etkinlik Tarihi: 18.12.2015 - 20.04.2017

• Etkinlik Türü: Söyleşi

Niğde Üniversitesi İletişim Kulübü olarak, Hüdavent Hatun İşitme Engelliler Okulu'nu ziyaret ettik.

Noel Baba kılığına giren bir arkadaşımız, kendilerine hazırladığımız oyuncak hediyeleri dağıttı. Daha öncesinden de tanıştığımız minikler, ziyaretimizi sevinçle karşıladılar.

Ziyarette bulunanlardan İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Demet SAĞIR'ın izlenimleri şöyle;
Karşımda duran, gözlerinden ışık saçan tatlı çocuktan bir an istiyordum. Yanağıma küçük busesini dokundurmasını diledim.

Öğretmenleri derdimi ona tercüme edince, o öpmeyeceğini söyledi. Umudum kırılmıştı. Hoca "Ablan!" demişti.Evet derdini bile anlatamayan ben, bir engelli ablasıydım. Özür dilerim sana kendimi anlatamadığım için. Teşekkür ederim, hep yanında olmayıp her şeye rağmen yine de  beni "Asıl engel kimde?" diye düşündürdüğün mutlulukla ödüllendirdiğin için...