İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen NÖHÜİFEST 3 Festivali kapsamında hayata geçirilen bu anlamlı etkinlik, davetlilerin ağırlandığı prestijli bir açılış kokteyli ile başladı. Kokteylin ardından sahne alan İletişim Fakültesi öğrencileri Furkan Gültekin ve Cem Karaca, seslendirdikleri Anadolu Rock ezgileriyle katılımcılara keyifli ve unutulmaz anlar yaşattılar.
Etkinliğin onur konuğu, Türkiye’nin tanınmış eğitmen ve yazarlarından Ahmet Şerif İzgören oldu. İzgören, büyük bir ilgiyle takip edilen etkileyici sunumunda, iyilik kavramının bireyden başlayarak topluma nasıl yayıldığını ve bir ülkenin geleceğini nasıl şekillendirebileceğini gözler önüne serdi. Gerçek yaşam öyküleri ve ilham veren örneklerle zenginleşen seminer, salonu dolduran konuklara hem duygusal hem de düşündürücü anlar yaşattı. Büyük bir coşku ve yoğun katılımla tamamlanan programın sonunda, seminere sunduğu değerli katkılar ve paylaşımlarından dolayı eğitmen ve yazar Ahmet Şerif İzgören’e protokol üyeleri tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.
Ayrıca NÖHÜİFEST 3 Festivali’nin planlama ve koordinasyonunu başarıyla üstlenen Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimize de teşekkür belgeleri Niğde Valisi Nedim Akmeşe, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve Yazar Ahmet Şerif İzgören tarafından gururla takdim edildi.
Seminer sonunda katılımcılar, küçük bir çabayla başlayan iyiliğin nasıl büyüdüğüne ve büyüyen bu iyiliğin de sadece bireyleri değil, tüm toplumu köklü ve olumlu bir dönüşüme uğratma gücüne tanık oldular. Etkinlik, günün anlam ve önemini ölümsüzleştiren toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve İzgören’in okurlarıyla imza buluşması ve kapanış kokteyli ile sona erdi.