Fakültemiz, İletişim Kulübü girişimiyle, "Bu Reklamcılar Çok Biliyor!" başlıklı bir söyleşi düzenledi. Söyleşiye konuk olarak katılan Reklam Metin Yazarı Caner Tepikoğlu, sektördeki durum ve iyi bir reklamcı olmak hakkında tüyolar verdi.
Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1299’ da gerçekleştirilen programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selen Doğan, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.
Tepikoğlu, reklamcı olmak isteyen öğrencilere “Yaratıcılık, birbirinden bağımsız birkaç konuyu birbirine bağlayarak birleşen noktalarla ortaya farklı bir şey koymaktır. Sizler, okuyun, izleyin, ilham alın, tanıyın, tanışın ve de hayatı yaşayın” diyerek iyi bir reklamcı olmanın okumaktan, iyi gözlem yapmaktan, her konuda ama her konuda bilgilenmeye meraklı olmaktan geçtiğini vurguladı.
Dünyadaki iyi reklam örneklerinin, hayatın içinden ufacık bir bilgiyi ürünle bağdaştırarak yeni bir fikir bulmakla ortaya çıktığını gösteren Tepikoğlu konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını aldı.
Sunumların sonunda, Dekanımız Prof. Dr. Selen Doğan, Caner Tepikoğlu’na teşekkür belgesi takdim etti.