Uluslararası Ticaret ve Lojistik Mezun-Öğrenci Buluşması

Bölümümüz mezunlarının, çalışma hayatındaki tecrübelerini paylaştıkları “Mezun Öğrenci Buluşması Etkinliği” 30.03.2022 tarihinde online olarak gerçekleştirilmiştir. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Mezun-Öğrenci Buluşmasına bölüm öğretim elemanları, bölüm 2018 yılı mezunlarından Esra Tümay HANÇER (Aykut Mutfak Gereçleri Üretim ve Tedarik Planlama ve Satınalma Sorumlusu), Ufuk YAYCI (AR-EKS Otomotiv/Üretim Planlama Yöneticisi) ve Mesut SELAMOĞLU (Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi/ Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi) ile 2019 yılı mezunu Efe Cenk İNAN (Burda Bebek Ürünleri E-Ticaret ve Depo Sorumlusu) ve farklı sınıf düzeylerinden öğrenciler katılmıştır. Etkinlikte mezunlar iş bulma ve mülakat süreçlerinde yaşadıklarını, iş hayatında karşılaştıkları durumları, önemli gördükleri deneyimleri ve edindikleri tecrübeleri paylaşmış, öğrencilerin sordukları soruları cevaplandırmışlardır.