Bölümümüz hocaları ve öğrencileri ile birlikte 6 Ekim 2023 tarihinde açılış etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Bölümümüze  2023-2024 yılı Güz döneminde ilk kez öğrenci almış bulunmaktadır. Bu amaçla 6 Ekim 2023 tarihinde Mimarlık Fakültesinde bir açılış etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe davet edilen Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim KILIÇ hocamız açılışta kısa bir konuşma yapmış ve öğrencilerle tanışmıştır. Etkinliğe katılım gösteren bölüm öğretim üyeleri ise öğrencilerle karşılıklı tanışmış ve topluca sohbet etmişlerdir.

Etkinlikte ayrıca açılış konuşması sonrası ikramında bulunulmuş, etkinlik sırasında ise günün önemi ve anı değeri nedeniyle topluca hatıra fotoğrafı çektirilmiştir.