2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı 16 Mart 2021 Salı Günü Saat 13:30'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir. Derslik isim listeleri sınav sabahı fakülte giriş kapısına asılacaktır.

Uyarı 1: Sınava girecek adaylarımızın yanlarında öğrenci kimlik kartlarını bulundurmaları zorunludur. Öğrenci kimlik kartları yanlarında olmayanlar sınava alınmayacaklardır.

Uyarı 2: OGRİS üzerinden başvuru yapan adaylarımız başvuru formlarını erasmus@ohu.edu.tr adresine göndermek zorundadırlar. Başvuru formlarını göndermeyen öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

Not: Söz konusu sınav COVID-19 tedbirlerine uygun sağlık önlemleri alınarak yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimiz maske takmak zorundadır ancak sınav yerlerine oturunca maskelerini çıkartabileceklerdir.