Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü tarafından “Lojistik Konuşmaları II” konulu seminer düzenlendi.

• Etkinlik Tarihi: 11.05.2018 - 11.05.2018

• Etkinlik Türü: Seminer

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü tarafından  "Lojistik Konuşmaları II"  Adlı Etkinlik Düzenlendi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulubü her yıl düzenlediği geleneksel seminerlerine "Lojistik Konuşmaları II" semineri ile devam etti. İktisadi İdari Bilimler  Fakültesi Amfi Salonunda gerçekleştirilen seminere AYGAZ A.Ş. Karayolu Lojistik Yöneticisi Önder AKAN konuşmacı olarak katıldı. AYGAZ ve Türkiye'deki karayolu taşımacılığı hakkında sunumunu yapan Önder AKAN ardından öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Buket ÖZOĞLU  plaketini takdim etti. Keyifli geçen konferans plaket takdimi ardından sona erdi.