UpToDate Veri Tabanına 2024 yılı için Abone olunmuştur.

Erişim için tıklayınız.


Genel Bilgiler için tıklayınız.

Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

UpToDatesağlık kuruluşlarının elde ettikleri sonuçları geliştirdiği kanıtlanmış, güvenilen bir klinik karar destek kaynağıdır. Bu kuvvetli kanıta dayalı içerik; şimdi UpToDate Anywhere lisansi ile klinisyenler için ev, ofis ya da hasta başında kullanabilecek şekilde erişim kapsamındadır.

UpToDate
klinik karar destek sistemine
 uzaktan erişim (ev/ofis/ cep telefonlarınızdan, mobil cihazlardan ) sağlamak üzere erişim detaylarınız ve özet bilgiler aşağıda ve ekli dosyalar içinde yer almaktadır: (bkz: UTDA Kayıt/Mobil Erişim Kılavuzu )

Kayıt ve uzaktan erişim: https://www.uptodate.com/home/uptodate-watch-how-to-register

Mobil kullanım video kılavuz:
https://www.uptodate.com/home/uptodate-mobile-apps-demo

Kayıt işlemi: İlk kayıt için UpToDate'e kurum internet ağından girilmesi gerekmektedir. Kurum internet ağından girildiğinde herhangi bir e-posta adresi ile kayıt oluşturabilirsiniz.)

1. UpToDate’e giriniz www.uptodate.com/online
2. Ana sayfanın üstünde yer alan Log-in/Register sekmesine tıklayınız.
3. UpToDate kayıt sayfası üzerinde kendinize ait kullanıcı adı ve şifrenizi oluşturunuz.
4. Kayıt işleminiz bittikten sonra UpToDate Mobil Aplikasyonun nasıl yüklendiği bilgisini içermekte olan bir onay maili e-posta adresinize gönderilecektir.

Kişisel hesabınıza 180 günde bir kez kurum bilgisayarlarından www.uptodate.com/online adresi uzerinden Log In/Giriş yapmak gerekmektedir. Yapılan her girişden sonra erişim süresi otomatik olarak 180 gün uzamaktadır.