2017-2018 YAZ OKULU İŞLEMLERİ

 YAZ OKULUNDA AÇILAN DERSLER

YAZ OKULU ÜCRET İADESİ : Açılmayan derslerin yaz okulu ücretleri 16.07.2018 tarihi itibariyle vermiş olduğunuz iban numaralarına iade edilecektir. 


     ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSUNUN 11.04.2018 TARİH VE 2018/08-077 SAYILI KARARI İLE FAKÜLTE, YÜKSEKOKUL VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINDA 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YAZ OKULU AÇILMASINA OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR.

                                                                                                                                                           >>>>>>>YAZ OKULU KAYIT İŞLEMLERİ<<<<<<<<

DİĞER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÜNİVERSİTEMİZDE DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!!!!

Diğer Üniversite öğrencileri  02-04 Temmuz 2018  tarihleri arasında ders almak istedikleri Fakülte yada Yüksek okullara bir dilekçe ekinde (Dilekçe için tıklayınız)  1 adet fotoğraf ve 1 öğrenci belgesi ile  başvurarak kayıtlarını yaptırdıktan ve Öğrenci numaralarını aldıktan sonra yine belirtilen tarihlerde  Öğrenci otomasyon sistemine girerek almak istedikleri dersi seçebilirler. Ancak ders seçme ekranında ders saatine göre  görünen yaz okulu ücretlerini Ziraat Bankasına yatırdıktan sonra ders seçimi yapabilirler.  Seçilen dersler açılmadığı taktirde yine aynı sistemden açılmayan ders kaldırılarak yeni bir ders seçimi yapmak üzere ekle sil yapılabilecektir.

Size verilen kullanıcı adı (öğrenci Numaranız) ve şifrenizle giriş yapınız. (Şifre T.C NO )

Sisteme girmek için (TIKLAYINIZ )

>>>>>>>DERS KAYDINDA İZLENECEK YOL<<<<<<<

ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN YAZ OKULU DERS KAYDI 

Üniversitemiz öğrencileri Öğrenci otomasyon sistemine girerek almak istedikleri dersi  seçebilirler. Ancak ders seçme ekranında ders saatine göre  görünen yaz okulu ücretlerini Ziraat Bankasına yatırdıktan sonra ders seçimi yapabilirler.  Seçilen dersler açılmadığı taktirde yine aynı sistemden açılmayan ders kaldırılarak yeni bir ders seçimi yapmak üzere ekle sil yapılabilecektir. 

Otomasyon sistemine giriş ve Ders kaydında izlenecek yol için yukarıdaki linkler izlenebilir.


              YAZ OKULU AKADEMİK TAKVİMİ 

 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDAN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE.AYRINTILAR İÇİN (tıklayınız)     

>>>>>AÇILABİLECEK DERSLERİN LİSTESİ<<<<<

>>>>>DANIŞMANLIK LİSTESİ<<<<<

>>>>>>YAZ OKULU ÜCRET TABLOSU<<<<<<


    BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Bütünleme Sınavları 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Takviminde belirtilen tarihlerde aynen uygulanacak olup 2018-2019 Eğitim –Öğtetim yılında  Bütünleme Sınavlarının uygulanıp uygulanmayacağına Yükseköğretim Kurulu başkanlığının 14.09.2017 tarih ve 62110 sayılı yazsı gereğince Üniversite Senatosu tarafından karar verilecek ve 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi başlamadan duyurulacaktır.

    DİĞER ÜNİVERSİTE YAZ OKULLARINDAN  DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Diğer Üniversitelerin yaz okullarından ders almak isteyen üniversitemiz öğrencilerinin, alacakları derslerin üniversitemizde açılmamış olması ve ders içeriklerinin, haftalık saat ve kredi bakımından eşdeğerliliğinin öğrenci tarafından belgelenmesi ve  Yaz Okulu Akademik takviminde belirlenen Ekle –Sil Tarihlerinde bağlı olduğu Fakülte/Yüksekokul Yönetim Kurullarınca karara bağlanması gerekmektedir.

 

 Niğde  Ömer Halisdemir Üniversitesi Yaz Okulu Eğitim - Öğretim Yönetmeliği