Rektörümüz, Çevre Haftası Etkinliklerine Katıldı


Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu Niğde protokolü ile birlikte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği ve tüm illerimizde 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan, “Türkiye Çevre Haftası”nın Niğde’de düzenlenen programına katıldı.
Etkinliklerin ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu doğanın korunmasının, gerçekleştirilen turizm faaliyetleri kapsamında hem ülkemiz ekonomisine hem de geleceğe yeşil miras bırakabilmek adına çok önemli bir yeri olduğuna işaret ederek yapılan millet bahçelerinin, açılan yeşil alanların ve gerçekleştirilen ormanlaştırma çalışmalarının Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetimi olarak kendileri tarafından da desteklendiğini sözlerine ekledi.
Üniversitemizde uzun zamandır yeşil kampüs çalışmalarının aralıksız olarak yapıldığını aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, yeşili seven ve doğayı koruyan bir nesil için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini de ayrıca ifade etti.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir tarafından takdim edilen Teşekkür Belgesini alan Üniversitemiz Sıfır Atık Kulübü’nü ve Danışmanı Doç. Dr. Ece Ümmü Deveci’yi de tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarını, 1-7 Haziran Çevre haftasını kutlayarak noktaladı.