Kantin, Kafeterya ve Çay Ocaklarına Eğitim
Üniversitede öğrencilerin en çok temas ettikleri noktalardan biri kantin ve kafeteryalardır. Buralardaki tüketim miktarının aşırı olması ve buna bağlı olarak çıkan atık miktarının da çok olması nedeniyle kantin ve kafeteryalarda çalışanlara kampüs alanı içerisinde uygulanan Sıfır Atık uygulamasına doğru uyum sağlayabilmesi için eğitim verilmiştir. 
Sıfır Atık projesinin uygulanması sürecinde öğrenciler kadar kantin ve kafeteryada çalışanlarına da sorumluluk düşmektedir. Bu yüzden kantin, kafeterya ve çay ocağında çalışanlara Atık Yönetimi Koordinatörlüğü çalışanları ve kısmi zamanlı öğrenciler ve gönüllü öğrenciler tarafından düzenli kontroller yapılmakta ve eğitim yapılmaktadır


Son Güncelleme Tarihi:10.08.2020