| 1 | .Hayvancılıkta non-CO2 sera gazı emisyonları | [1] s 1-9 |
| 2 | Sera gazının azaltılmasına yönelik uygulamalar; enterik fermentasyon, rumen karbonhidrat fermentasyonu denklemleri ve yem katkı maddelerinin etkileri | [1] s 9-33 |
| 3 | Sera gazının azaltılmasına yönelik rumen modifikasyonları; hayvanlara direkt yedirilen mikroorganizmalar, rumen defaunasyonu, rumen archaea ve bakterileri ile rumenin modifikasyonu | [1] s 33-37; [3] s 5045-5061 |
| 4 | Sera gazlarının azaltılmasına yönelik yemler ve yemleme amenajmanları; yem tüketimi, konsantre yem, kaba yem kalitesi, yem işleme, miks rasyonlar ve yemleme frekansı, iyi yemleme uygulaması ve yem analizleri, | [1] s 37-64; [3] s 5045-5061 |
| 5 | Gübre ve gübre yönetimi, Rasyon manipulasyonu ve dengesi- rasyon manipulasyonları ve rasyon protein içeriği | [1] s 64-82 |
| 6 | Gübre yönetimi | [1] s 64-100 |
| 7 | Hayvansal üretim ve sera gazı emisyonlarının azaltılması | [1] s 100-121 |
| 8 | Sera gazı azaltma uygulamaları arasındaki interaksiyonlar | [1] s 121-135 |
| 9 | Enterik metan emisyonu tahmini ve hesaplaması | [1] 135-149; [2] s 74-98 |
| 10 | Emisyon ölçümlerinde kullanılan yaklaşımlar | [2] s 98-129 |
| 11 | Emisyonların hesaplanması | [1] s 135-149; [2] s 74-98 |
| 12 | Emisyonların azaltılması için uygulanan düzenlemeler | [2] s 129-152 |
| 13 | Sera gazı emisyonlarının azaltılması- sistemsel yaklaşım ve araştırma | [2] s 152-176 |
| 14 | Sürdürülebilir yemleme sistemlerinde sera gazı emisyonları. | [2] s 152-176 |