| 1 | Su ürünlerinde besin madde bileşenleri ve analiz yöntemleri | [1] – s. 1-21 |
| 2 | Su ürünlerinde toplam protein analizi | [1] – s. 70-80 |
| 3 | Su ürünlerinde toplam yağ analizi | [1] – s. 80-81 |
| 4 | Su ürünlerinde nem ve kül analizi | [1] – s. 1-8 |
| 5 | Su ürünlerinde toplam uçucu bazik azot analizi | [2] – s. 76-79 |
| 6 | Su ürünlerinde trimetilamin analizi | [2] – s. 64-66 |
| 7 | Su ürünlerinde serbest yağ asitleri analizi | [2] – s. 188-189 |
| 8 | Su ürünlerinde lipit oksidasyonu analizleri (TBA, Peroksit, Para-anisidin) | [2] – s. 330-332 |
| 9 | Su ürünlerinde yağ asitleri analizi | [2] – s. 334-338 |
| 10 | Su ürünlerinde pH ölçümü ve duyusal değerlendirme | [1] – s. 24-29 |
| 11 | Su ürünlerinde biyojen amin analizi | [2] – s. 66-68 |
| 12 | Su ürünlerinde mikrobiyolojik analiz yöntemleri | [1] – s. 443-510 |
| 13 | Su ürünlerinde toplam maya küf belirlenmesi | [1] – s. 510-513 |
| 14 | Su ürünlerinde toplam koliform bakteri belirlenmesi | [1] – s. 513-515 |