ASC2017 / MUTFAK ÜRÜNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Temel mutfak bilgisiMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
2Mutfağın tarihsel gelişimiMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
3Mutfak organizasyon şemasıMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
4Mutfak yönetimi ve organizasyonuMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
5Temel mutfak üretim bilgisiMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
6Temel mutfak kontrol bilgisiMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
7Mutfakta hijyen, sanitasyon ve HACCP (Tehlike Aalizi ve Kitik Kontrol Noktaları)Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
8Ara SınavMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
9Dünya mutfaklarıMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
10Mutfakta üretim süreciMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
11Gastronomi ve sürdürülebilirlikMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
12Üretim planlamasıMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
13Mönü planlamasıMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
14Yiyecek üretim maliyetleriMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA
15Final SınavıMutfak Hizmetleri Yönetimi, Ayhan GÖKDEMİR, Detay Yayıncılık-ANKARA