ASC2029 / GIDA MEVZUATI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Gıda mevzuatı ve tarihiArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
2Gıda mevzuatı ve hazırlanma gerekçeleriArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
3Gıda mevzuatının temel prensipleriArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
4Türk Gıda KanunuArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
5Türk Gıda Kodeksi YönetmeliğiArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
6Gıda ürünleri ve işlemleri için standartları: Türk Standartları (TSE)Artık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
7Türkiye’de gıda yasası, yönetmelikler, tebliğler ve standartların tanıtımıArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
8Gıda tebliğiArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
9Uluslararası standartlar (EN, ISO, Codex Alimentarius Standartları)Artık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
10Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair YönetmelikArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
11Gıda ürünleri kodeksleriArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
12Gıda ambalaj ve etiketlemeyle ilgili düzenlemelerArtık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
13ISO 22000Artık, N., Şanlıer, N. ve Ceyhun Sezgin, Aybuke, (2017) "Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı", Detay Yayıncılık, Ankara
14Gastronomi ve Sürdürülebilirlik