ASC2038 / MUTFAK PLANLAMA VE TASARIM

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
44              
5               
65              
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

ASC2038 / MUTFAK PLANLAMA VE TASARIM
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yiyecek içecek işletmelerinde mutfağın yeri ve önemini açıklamak.
2Yiyecek içecek işletmelerinde mutfak planlama, mutfağın konumu ve fiziksel özellikleri açıklamak.
3Yiyecek içecek işletme mutfaklarının güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak.
4Sürdürülebilir mutfak çalışmaları hakkında farkındalık kazanmak