AYH1002 / Bitkilendirme

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Açık alan fidanlık işletmeleriS [1]
2Açık alan fidanlık işletmelerinde yer seçimiS [2-5]
3Açık alan fidanlık işletmelerinin kuruluşuS [6-8]
4Kapalı alan fidanlık işletmeleriS [10-13]
5Kapalı alan fidanlık işletmelerinde yer seçimiS [14-16]
6Tohumdan fidan üretimiS [16-21]
7Açık alan fidanlık işletmelerinde eşeyli üretmeS [22-26]
8Kapalı alan fidanlık işletmelerinde eşeyli üretme ve şaşırtma S [27-31]
9Vejetatif fidan üretimiS [31-36]
10Aşılı fidan üretimiS [36-41]
11Aşı tipleriS [41-45]
12Fidan tipleriS [46-52]
13Önemli fidan özellikleriS [56-61]
14Fidan seleksiyonuS [61-67]