1 | Yemek planlama | |
2 | Final Sınavı | |
3 | Enerji metabolizması ve fiziksel aktivite | |
4 | Enerji gereksinimine ilişkin uygulamalı çalışma | |
5 | Su ve elektrolitler (Na, K ,Cl, Ca, PO4, Mg) | |
6 | Mineraller (kükürt, demir, bakır, iyot, flor, çinko, krom, mangan, selenyum ve kobalt) | |
7 | Yağda çözünen vitaminler (A, D, E ve K vitamini) | |
8 | Suda çözünen vitaminler (B grubu vitaminleri ve C vitamini) | |
9 | Ara Sınav | |
10 | Deneysel besin hazırlama | |
11 | Kırmızı et, kanatlı etleri ve su ürünleri (Teorik temeller ve laboratuvar uygulamaları) | |
12 | Yumurta ve kurubaklagiller (Teorik temeller ve laboratuvar uygulamaları) | |
13 | Ekmek ve tahıllar (Teorik temeller ve laboratuvar uygulamaları) | |
14 | Süt ve süt ürünleri (Teorik temeller ve laboratuvar uygulamaları) | |
15 | Meyve ve sebzeler (Teorik temeller ve laboratuvar uygulamaları) | |