BES2006 / BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Giriş[1,2,3]
2Besin Kalitesi ve Duyusal Değerlendirme Uygulamaları[1,,3]
3Süt ve Süt Ürünleri ve Uygulamalar[1,2]
4Et ve Et Ürünleri ve Uygulamalar[2,3]
5Yumurta ve Uygulamalar[1]
6Tahıllar ve Uygulamalar[1,2]
7Meyve ve Sebzeler ve Uygulamalar[1,3]
8Arasınav 
9Fonksiyonel Besinler-Makale tartışması[1,2,3]
10Probiyotikler -Makale tartışması[1,2,3]
11Fitokimyasallar-Makale tartışması[1,2,3]
12Kahve, Kakao ve Çay-Makale tartışması[1,2,3]
13Besin İşleme ve Analiz Yöntemleri-Makale tartışması[1,2,3]
14Uygulama sınavı