BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2006 - BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
111111          
245333          
311111          
411111          
544344          
644333          
711111          
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2006 - BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenciler farklı besin gruplarında bulunan bileşenlerin kimyasal özelliklerini ve fonksiyonlarını açıklar.
2Öğrenciler Yumurta, süt ürünlerinin kimyasal özelliklerini ve besin hazırlamadaki işlevlerini açıklar.
3Öğrenciler sürdürülebilir besin kimyası ve analizleri ile ilgili makaleleri tartışır.
4Öğrenciler et ve ürünleri, meyve ve ürünleri ve tahıl ve ürünlerinin kimyasal özelliklerini ve besin hazırlamadaki işlevlerini açıklar.
5Öğrenciler farklı besin gruplarında bulunan bileşenlerin besin sanayinde kullanılışlarını açıklar.