1 | Toplu beslenmenin önemini kavrar, toplu beslenme yapılan ticari ve ticari olmayan kuruluşların özelliklerini kavrar |
2 | Yönetimin fonksiyonlarını yönetici diyetisyen olarak toplu beslenme sistemlerine adapte eder ve kurumda stratejik yönetim yaklaşımını uygulayarak kurumun misyon, vizyon, stratejik amaç ve hedeflerini belirler |
3 | Toplu beslenme servisi organizasyonunu ve iş tanımlarını bilir |
4 | Mutfak-yemekhane planlayabilme becerisine sahip olur |
5 | Toplu beslenme yöneticisi olarak kuruluşa uygun araç-gereç seçimini yapar. |
6 | Kurumun özelliklerine uygun standart tarife geliştirir ve hedef gruba yönelik menü planlar |
7 | Yiyeceklerin uygun satın alma ve depolama ilkelerini bilir |
8 | Toplu beslenme sistemlerinde maliyet kontrolünü öğrenir |