1 | Dersin Tanıtımı, Amacı ve Hedefleri. Mesleki uygulamalar ve oryantasyon haftası | Baysal A. Beslenme,Hatiboğlu Yayınevi 2011 Ankara |
2 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları- Gebelik Dönemi | |
3 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Emziklilik Dönemi | |
4 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Süt Çocuğu Dönemi | |
5 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Okul öncesi Dönem | |
6 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Okul çağı Dönemi | |
7 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Adolesan Dönem | |
8 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Genç Yetişkinlik Dönemi | |
9 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Orta Yaş Dönemi | |
10 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Yaşlılık Dönemi | |
11 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Özel Gruplar I | |
12 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Özel Gruplar II | |
13 | Mesleki Uygulamalar ve Vaka Sunumları-Sağlıklı Beslenme Programları | |
14 | Vaka Sunumları ve Ödev Teslimi (hasta dosyası inceleme, diyet planlama, beslenme eğitimi verme becerisi) | |