BIO3027 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1433344         
2222232         
3112333         
4534441         
5222221         
6122222         
7111111         
8122233         
9123331         
10344551         
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BIO3027 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Gıda çeşitleri hakkında bilgi sahibi olma
2 Mikrobiyal ürünler ve üretimi hakkında bilgi sahibi olma
3Fermentasyon teknolojileri ve gıda üretim işlemleri hakkında bilgi sahibi olma
4Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve ürünlerinin fayda, zarar ve etik açıdan değerlendirmeler hakkında bilgi sahibi olma
5Starter kültürler ve probiyotikler hakkında bilgi sahibi olma
6Gıda hijyeni ve kontrolü hakkında bilgi sahibi olma