BIO4024 / TIBBİ VE EKONOMİK BİTKİLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Bitkisel ürünlerin özellik ve önemi[1] 1-5
2Besin bitkileri[1] 5-41
3Tahıl bitkileri[1] 41-67
4Kuru meyveler[1] 67-76
5Sebzeler[1] 76-113
6Meyveler[1] 113-161
7Yağ bitkileri[1] 161-172
8Endüstri bitkileri[1] 172-184
9Orman ürünleri[1] 184-189
10Tanen ve Boya bitkileri[1] 189-200
11Zamk ve Reçine veren bitkiler[1] 200-210
12Yağ ve mum elde edilen bitkiler[1] 210-217
13Şeker, nişasta ve selüloz ürünleri[1] 217-237
14Uyarıcı bitkiler[1] 237-244