| 1 | biyoteknoloji tanımı ve çalışma alanı | (1) 969-987, (2) 1-35, (3) 1-25 |
| 2 | genetik mühendisliği prensipleri | (1) 969-987, (2) 1-35, (3) 1-25 |
| 3 | Klonlama | (2) 25-35, (3) 25- 56 |
| 4 | bitki biyoteknolojisinde yeni yaklaşımlar | (3) 57-68 |
| 5 | bitki biyoteknolojisinde yeni yaklaşımlar | (3) 57-68 |
| 6 | bitki biyoteknolojisinde yeni yaklaşımlar | (3) 57-68 |
| 7 | bitki biyoteknolojisinde yeni yaklaşımlar | (3) 57-68 |
| 8 | gıda biyoteknolojisinde yeni yaklaşımlar | (3) 69-82 |
| 9 | gıda biyoteknolojisinde yeni yaklaşımlar | (3) 69-82 |
| 10 | gıda biyoteknolojisinde yeni yaklaşımlar | (3) 69-82 |
| 11 | endüstriyel biyoteknolojide yeni yaklaşımlar | (1) 942-968, (3) 83-95 |
| 12 | endüstriyel biyoteknolojide yeni yaklaşımlar | (1) 942-968, (3) 83-95 |
| 13 | endüstriyel biyoteknolojide yeni yaklaşımlar | (1) 942-968, (3) 83-95 |
| 14 | pratikte kullanılan biyoteknolojik uygulamalar | (1) 942-968, (3) 83-95 |