TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ / BSM1008 - INTRODUCTION TO ANIMAL SCIENCE

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Sürdürülebilir tarım, Bitkisel üretim ve Hayvansal üretim kavramları, tarihçesi ve ekonomideki yeri[2] p. 161-180
2Sürdürülebilir hayvansal üretim sistemleri[2] p. 161-180
3Taksonomi, hayvan tür ve ırkı[2] p. 161-180
4Hayvanlarda üreme ve evcilleştirme[2] p. 161-180
5Süt ve Süt hayvancılığı[2] p. 161-180
6Süt ve süt ürünleri pazarlama, organizasyon[2] p. 161-180
7Et ve Et hayvancılığı[2] p. 161-180
8Et ve et ürünleri pazarlama, organizasyon[2] p. 161-180
9Yapağı, Deri üretimi ve pazarlama, organizasyon[2] p. 161-180
10Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği[2] p. 161-180
11Kanatlı hayvan ürünleri pazarlama ve organizasyon[2] p. 161-180
12Hayvancılıkta kayıt tutma ve işletme ekonomisi[2] p. 161-180
13Hayvan ıslahı ve ıslah yöntemleri[2] p. 161-180
14Hayvancılıkta organizasyon ve organizasyon kuruluşları[2] p. 161-180