1 | Depolamanın amacı ve önemi | [1] s 10-20 |
2 | Depolama yapıları ve şekilleri | [1] s 10-20, [2] s 14-28 |
3 | Depolama koşulları | [2] s 28-36 |
4 | Depo havasının sıcaklığı ve nemi | [2] s 36-50 |
5 | Ürün nem içeriği ve depolama üzerine etkileri | [2] s 51-59, [3] s 33-42 |
6 | Depolamada nem ayarı | [2] s 60-65 |
7 | Depolama öncesi yapılan işlemler | [2] s 66-70, [3] s 43-49 |
8 | Depolama öncesi yapılan işlemler | [2] s 70-73, [3] s 50-55 |
9 | Depolama sırasında yapılan işlemler | [3] s 56-61 |
10 | Havalandırma ve havalandırma sistemleri | [2] s 90-110, [4] s 42-53 |
11 | Tahıl depoları ve depolanması | [3] s 70-77 |
12 | Silaj depoları ve depolanması | [3] s 77-80, [4] s 54-60 |
13 | Meyve sebze depoları ve depolaması | [5] s 91-109 |
14 | Havalandırma ve soğutma sitemleri | [5] s 22-46 |