| 1 | Giriş: Tanımlar ve Amaç | 1, 2 |
| 2 | Kromatografik pestisit analizi hakkında temel bilgiler | 1, 2 |
| 3 | Kalıntı analizleri için sebze ve meyvelerden örnek alma | 1, 2 |
| 4 | Kalıntı analizleri için yağlı ürünlerden örnek alma | 1, 2 |
| 5 | Kalıntı analizleri için toprak ve sulardan örnek alma | 1, 2 |
| 6 | Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu | 1, 2 |
| 7 | Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu | 1, 2 |
| 8 | Pestisit kalıntılarının yağlı ürünlerden ekstraksiyonu | 1, 2 |
| 9 | Pestisit kalıntılarının toprak ve sulardan ekstraksiyonu | 1, 2 |
| 10 | Çoklu kalıntı analiz metotlarında ekstraksiyon | 1, 2 |
| 11 | Pestisit analizlerinde kullanılan cihazlar | 1, 2 |
| 12 | Gaz ve Sıvı Kromatografisi | 1, 2 |
| 13 | Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi | 1, 2 |
| 14 | Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi | 1, 2 |