| 1 | ELISA yönteminin tanımı ve kullanım alanları | [1] ss.513-522,[2] s.71-79,[4] s.219-234,[5] s.289-296 |
| 2 | ELISA yönteminin temel prensipleri | [1] ss.513-522,[2] s.71-79,[4] s.219-234,[5] s.289-296 |
| 3 | Doğrudan ELISA ve dolaylı ELISA yöntemleri | [1] ss.513-522,[2] s.71-79,[4] s.219-234,[5] s.289-296,[6] s.241-259 |
| 4 | Doğrudan ELISA ve dolaylı ELISA yöntemleri | [1] ss.513-522,[2] s.71-79,[4] s.219-234,[5] s.289-296,[6] s.241-259 |
| 5 | Sandviç ELISA | [1] s.513-522,[3] s.246-251,[4] s.219-234,[6] s.241-259 |
| 6 | Sandviç ELISA | [1] s.513-522,[3] s.246-251,[4] s.219-234,[6] s.241-259 |
| 7 | Yarışmalı ELISA | [1] ss.513-522,[2] s.71-79,[4] s.219-234,[5] s.289-296,[6] s.241-259 |
| 8 | Yarışmalı ELISA | [1] ss.513-522,[2] s.71-79,[4] s.219-234,[5] s.289-296,[6] s.241-259 |
| 9 | ELISA yöntemini etkileyen faktörler | [1] ss.513-522,[4] s.219-234 |
| 10 | ELISA yöntemini etkileyen faktörler | [1] ss.513-522,[4] s.219-234 |
| 11 | ELISA yönteminde kullanılan malzemeler, enzimler ve substratlar | [1] ss.513-522,[4] s.219-234,[5] s.289-296,[6] s.241-259 |
| 12 | ELISA yönteminde kullanılan malzemeler, enzimler ve substratlar | [1] ss.513-522,[4] s.219-234,[5] s.289-296,[6] s.241-259 |
| 13 | Spektrofotometrede (ELISA okuyucusu) elde edilen sonuçların değerlendirilmesi | [1] ss.513-522,[4] s.219-234,[6] s.241-259 |
| 14 | Spektrofotometrede (ELISA okuyucusu) elde edilen sonuçların değerlendirilmesi | [1] ss.513-522,[4] s.219-234,[6] s.241-259 |