| 1 | Hayvansal Üretim ve Önemi | [1] s. 12-21, [2] s. 3-16 |
| 2 | Çiftlik Hayvanlarında Üreme | [1] s. 45-83, [1] s. 141-147, [2] s. 25-35. |
| 3 | Hayvan Islahı | [2] s. 41-64, [3] s. 12-317 |
| 4 | Süt Sığırcılığı | [2] s. 75-89 |
| 5 | Sığır Eti Üretimi | [2] s. 97-113 |
| 6 | Koyun Yetiştirme | [2] s. 123-136 |
| 7 | Keçi Yetiştirme | [2] s. 145-154 |
| 8 | Tavuk Yetiştirme | [2] s. 163-176 |
| 9 | Arı Yetiştirme | [2] s. 183-199 |
| 10 | Hayvan Besleme ve Besin Maddeleri | [4] s. 1-53 |
| 11 | Besin Maddeleri Sindirimi ve Metabolizması | [4] s. 59-101 |
| 12 | Yemler ve Yem Katkı Maddeleri | [4] s. 109-140 |
| 13 | Rasyon Hazırlama ve Yemleme Yöntemleri | [4] s. 199-222 |
| 14 | Organik Hayvan Yetiştirme İlkeleri | [5] s. 127-131 |