FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / DİSİPLİNLERARASI DİJİTAL TARIM / DGT6140 - HAYVANSAL ÜRÜNLERDE BİYOTEKNOLOJİK HPLC UYGULAMALARI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Giriş, HPLC Teorisi[1] s. 12-18
2Sıvı Kromatografisinde Kolon Teknolojisi[1] s. 22-30
3Hidrofilik Etkileşim Sıvı Kromatografisi[2] s. 15-17
4Sıvı - Katı Kromatografisi[2] s. 19-21
5Afinite kromatografisi[1] s. 42-44; [2] s. 24-27
6Sıvı Kromatografisinde Türevlendirme[1] s.47-48; [2] s. 29-33
7Sıvı Kromatografisinde Türevlendirme[1] s. 51-55; [2] s. 35-41
8Kromatografik Yöntemlerin Validasyonu[1] s. 66-74; [2] s. 43-49
9Enantiyomerlerin Sıvı Kromatografik Ayrımı[3] s.12-19
10Polimerlerin Sıvı Etkileşimi Kromatografisi[3] s. 21-25
11Kromatografide Örneğin hazırlanması[1] s. 77-81; [2] s. 82-88
12Peptid analizleri[1] s. 85-92
13Pestisit tayini[1] s. 99-114; [2] s. 90-102
14Biyojen amin tayini[1] s. 124-136; [3] s.36-47