| 1 | Giriş, HPLC Teorisi | [1] s. 12-18 |
| 2 | Sıvı Kromatografisinde Kolon Teknolojisi | [1] s. 22-30 |
| 3 | Hidrofilik Etkileşim Sıvı Kromatografisi | [2] s. 15-17 |
| 4 | Sıvı - Katı Kromatografisi | [2] s. 19-21 |
| 5 | Afinite kromatografisi | [1] s. 42-44; [2] s. 24-27 |
| 6 | Sıvı Kromatografisinde Türevlendirme | [1] s.47-48; [2] s. 29-33 |
| 7 | Sıvı Kromatografisinde Türevlendirme | [1] s. 51-55; [2] s. 35-41 |
| 8 | Kromatografik Yöntemlerin Validasyonu | [1] s. 66-74; [2] s. 43-49 |
| 9 | Enantiyomerlerin Sıvı Kromatografik Ayrımı | [3] s.12-19 |
| 10 | Polimerlerin Sıvı Etkileşimi Kromatografisi | [3] s. 21-25 |
| 11 | Kromatografide Örneğin hazırlanması | [1] s. 77-81; [2] s. 82-88 |
| 12 | Peptid analizleri | [1] s. 85-92 |
| 13 | Pestisit tayini | [1] s. 99-114; [2] s. 90-102 |
| 14 | Biyojen amin tayini | [1] s. 124-136; [3] s.36-47 |