EBE4019 / İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Beyhan,Y.(2008)İşçi Sağlığı-İş Güvenliği ve Beslenme.Ankara.Klasmat Matbaacılık
2Erefe,İ.,Bayık,A.,Bahar,Z.,Özsoy,S.A.(2003)Halk Sağlığı Hemşireliği Ders Notları.İzmir.Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu
3Süzen,B.,İnan,H.(2002)İlk Yardım.İstanbul.Birol Basın Yayın Dağıtım.
4Tuncel,N.,Şanlı,T.,Perk,M.(1992)Halk Sağlığı Hemşireliği.Eskişehir.Açıköğretim Fakültesi Yayınları No:266


 
DERS NOTLARI 
1Yrd.Doç.Dr. Uğur MÜNGEN "İş Güvenliği Kurs Notları"
2MEB Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi (MEGEP) "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği" Kurs Notları
3T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 2008-108 Sayılı Genelge


 
DİĞER KAYNAKLAR 
1Özkan, Ö., Emiroğlu, O. N. (2006) 'Hastane Sağlık Çalışanlarına Yönelik İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Hizmetleri'. C.Ü. Hemşirelik
2Yılmaz, G.,'İş Kazalarının Nedenleri ve Maliyeti'. Mühendis ve Makina Dergisi 50,592. s.27-32
3Yeşildal, N. (2005)'Sağlık Hizmetlerinde İş Kazaları ve Şiddetin Değerlendirilmesi'. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni 4(5).s.280
4Sami, G.(2002)'İşçi ve İş Veriminin Geliştirilmesinde Beslenmenin Önemi'. Kamu-İş Dergisi 7(1).