GDM2012 / GIDA VE SAĞLIK

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Baysal, A. 2011. Beslenme. Hatiboğlu yayınları, ANKARA, 560 s.
2Sizer, F.S., Piche, L.A., Whitney, E.N., 2012. Nutrition: Concepts and Controversies, Nelson Education Ltd, Wadsworth, 601 p.
3Işıksoluğu, M., 1997. Beslenme. Milli Eğitim Basımevi, İstanbul, 421 s.
4Alais, C., Linden, G., 1991. Food Biochemistry. Ellis Horwood, New York, 222 p.
5İnternet kaynakları
6Tayar, M., Korkmaz, N.M., Özkeleş, H.E., 2013. Beslenme İlkeleri.
7Topal, Ş., 1996. Gıda Güvenliği ve kalite yönetim sistemleri. Tübitak-MAM, Kocaeli, 225 s.
8Erkmen, O., 2010. Gıda Mikrobiyolojisi. Eflatun Basım Dağıtım Yayıncılık tic. Ltd. şti. Ankara, 552 s.
9Aran, N., 2010. Gıda Biyoteknolojisi. Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 493 s.
10Tunail, N., 2009. Mikrobiyoloji. Pelin Ofset Tipo Matbaacılık San. Ankara, 434 s.