1 | Gıda mikrobiyolojisinin tanımı ve tarihi, gıdalarda mikrobiyal aktivite | [1]sf. 1-9 |
2 | Gıdalarda bulunan mikroorganizmaların sınıflandırılması, tipleri, rolü ve önemi | [1]sf. 10-20 |
3 | Gıdalarda bulunan mikroorganizmaların bulaşma kaynakları | [1]sf. 21-28 |
4 | Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler: iç faktörler | [1]sf. 28-35 |
5 | Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler: iç faktörler | [1]sf. 36-43 |
6 | Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler: dış faktörler | [1]sf. 44-51 |
7 | İndikatör mikroorganizmalar | [1]sf. 51-58 |
8 | İndikatör mikroorganizmalar | [1]sf. 59-64 |
9 | İndikatör metabolitler | [1]sf. 65-71 |
10 | Gıda zehirlenmesi ve gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar | [1]sf. 72-77 |
11 | Enfeksiyon etmeni patojen bakteriler | [1]sf. 77-83 |
12 | Enfeksiyon etmeni patojen bakteriler | [1]sf. 84-90 |
13 | İnvasif enfeksiyon etmenini patojen bakteriler | [1]sf. 91-99 |
14 | İnvasif enfeksiyon etmenini patojen bakteriler | [1]sf. 100-110 |