1 | Elgün A, Ertugay Z. 2000. Tahıl işleme Teknolojisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Yayın No: 718, 2000, Erzurum |
2 | Elgün, A., Türker, S., Bilgiçli, N., 2007, Tahıl Ürünleri Teknolojisi, Konya. |
3 | Hoseney, R.C. 1994. Principles of Cereal Science and Technology, 2nd ed., AACC, Inc. St.Paul, MN, USA. |
4 | Koksel, H., Sivri, D., Özboy, O., Başman, A. 2000. Hububat Laboratuvarı El Kitabı. Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara. |
5 | Koksel, H. 2021. Hububat Bilimi ve Teknolojisi. SİDAS Yayınevi, İzmir. |
6 | Elgün, A., Türker, S., Bilgiçli, N., 2015, Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü, Konya. |