1 | Gıda endüstrisinin atık ve artıklarının tanımlanması, sınıflandırılması, yapısal özellikleri ve bileşimleri | 1] 9-16, 3] 3-19 |
2 | Yan ürün ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri-1 | 1] 345-359 |
3 | Yan ürün ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri-2 | 1] 345-359 |
4 | Gıda sanayii atık-sularının karakteri ve geri kazanımı-1 | 3] 90-113, 573-578 |
5 | Gıda sanayii atık-sularının karakteri ve geri kazanımı-2 | 3] 90-113, 573-578 |
6 | Gıda sanayii atık yönetiminin sürdürülebilirlik ve kalkınmaya etkisi | 3] 21-33 |
7 | Gıda sanayii atıkları geri dönüşümü ve çevresel etkileri | 1] 39-71 |
8 | Süt endüstrisinde atık yönetimi ve değerlendirme olanakları | 1] 801-844, 3] 332-377 |
9 | Et endüstrisinde atık yönetimi ve değerlendirme olanakları | 1] 765-782, 3] 305-328 |
10 | Tahıl endüstrisinde atık yönetimi ve değerlendirme olanakları | 1] 629-681, 2] 271-289 |
11 | Meyve-sebze endüstrisinde atık-hammadde döngüsünün irdelenmesi | 1] 569-619, 3] 417-439 |
12 | Yağ endüstrisinde atık yönetimi ve değerlendirme olanakları | 1] 453-552, 2]119-192, 3] 534-566 |
13 | Gıda ambalaj sistemlerinde atık yönetimi | 1] 941-980 |
14 | Gıda atıklarının değerlendirilmesinde takip edilen sistemler | 3] 165-192 |