GDM4012 / GIDA ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRMESİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Gıda endüstrisinin atık ve artıklarının tanımlanması, sınıflandırılması, yapısal özellikleri ve bileşimleri1,2,3
2Gıda endüstrisinin atık ve artıklarının tanımlanması, sınıflandırılması, yapısal özellikleri ve bileşimleri1,2,3
3Gıda endüstrisinin atık ve artıklarının tanımlanması, sınıflandırılması, yapısal özellikleri ve bileşimleri1,2,3
4Yan ürün ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri1,2,3
5Yan ürün ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri1,2,3
6Gıda sanayii atık-sularının karakteri ve geri kazanımı1,2,3,4
7Gıda sanayii atık-sularının karakteri ve geri kazanımı1,2,3,4
8Gıda sanayii atık yönetimi ve sürdürülebilirlik1,2,3,4
9Gıda sanayii atıkları geri dönüşümü ve çevresel etkileri1,2,3
10Süt, hububat, et, meyve-sebze, yağ ve şeker endüstrilerinin artık ve atıklarının değerlendirilmesi1,2,3
11Süt, hububat, et, meyve-sebze, yağ ve şeker endüstrilerinin artık ve atıklarının değerlendirilmesi1,2,3
12Gıda endüstrisinde atık-hammadde döngüsünün irdelenmesi1,2,3
13Gıda endüstrisinde atık-hammadde döngüsünün irdelenmesi1,2,3
14Gıda endüstrisinde atık-hammadde döngüsünün irdelenmesi1,2,3